- در قابلمه ها و تابه هایی که زرد شده اند، می توانید کمی آب و تمیز کننده قرار داده و بعد بجوشانید. بعد از جوشاندن ابتدا با آب گرم و سپس با آب سرد آن ها را اب بکشید.
- برای اینکه تنگ آب سفره، تمیزی و شفافیت قبلی خود را باز یابد، می توانید نصف آن را با تکه های روزنامه پر کرده و بعد از ریختن آب روی آن ها، حسابی تکانش دهید.
- برای تمیز کردن شیرهای آب به جای دستمال از جوراب کهنه تان استفاده کنید تا نتیجه ی عالی آن را ببینید.
- برای زدودن لکه های لجوج چای اگر پارچه تان پنبه ای یا پشمی بوده و لکه ی چای تازه باشد، می توانید آن را با دستمالی که در آب ولرم خیس کرده اید بمالید. ولی اگر لکه ی چای کهنه باشد، با تکه ای پنبه آغشته به آب لیمو و آب ولرم آن را تمیز کنید.
- برای زدودن لکه ی تخم مرغ باید لباس یا پارچه را مدتی در آب سرد نگاه داشته و سپس با آب ولرم و صابون آن را بشویید.
- برای پاک کردن بوی ماهی از بشقاب هایتان می توانید در ظرف شستشوی ظروف کمی تفاله ی قهوه گذاشته و شستشو را آغز کنید.
- برای زدودن اثر چای در قوری بهتر است آن را به مدت پانزده دقیقه در سرکه بجوشانید.
- برای پاک کردن لکه و رنگ پوست گردوی تازه از دست ها می توانید ان ها را با پنبه ای آغشته به به سرکه حسابی مالیده و سپس با آب سرد بشویید.
- برای پاک کردن زنگ فلز از روی لباس، روی آن چند قطره آب لیمو اضافه نموده سپس اتویش کنید.
- اگر روی رومیزی آب لیمو ریخت، دست پاچه نشوید! کمی نمک روی آن پاشیده و مطمئن باشید که بعد از اولین شستشو دیگر لکه ای در کار نخواهد بود.
- برای برطرف کردن بوی بد دهان، دانه ی قهوه بجوید.
- برای اینکه درب شیشه ای قابلمه یا ماهیتابه بخار نگیرد، با پوست لیمو از داخل، سطح شیشه را بمالید.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسبها: