نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 3 تير 1394برچسب:, توسط valeh |

از هفته گذشته میزبانی‌های ایران در مسابقات لیگ جهانی والیبال شروع شد و تیم ملی کشورمان در دو بازی نخستش توانست آمریکا، مدافع عنوان قهرمانی را از پیش رو بردارد. این مسابقات این هفته و هفته بعد هم با حضور شاگردان کواچ در مقابل لهستان و روسیه ادامه خواهد داشت.

برگزاری بازی‌های لیگ جهانی در ایران، فرصت خوبی برای هواداران ورزش بود تا در ساعات ابتدای شب خودشان را به سالن ورزشگاه آزادی برسانند و از تیم کشورمان حمایت کنند. غیر از مردم که طعم یک هم‌نشینی جذاب و پرهیجان را چشیدند، میزبانی از این مسابقات برای صداوسیما هم فرصت خوبی بود تا دست به کسب درآمد بزند. این گزارش، برخی از درآمدهای تلویزیون کشورمان را از ناحیه پخش مسابقات والیبال ایران و آمریکا مرور می‌کند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 9 ارديبهشت 1394برچسب:, توسط valeh |

 «قضیه دور دور مثه قضیه پروفایل‌پیکچر صفحه‌های فیس‌بوک می‌مونه؛ آدمی که عکسش توی صفحشه، خودِ واقعیش نیس؛ آدمای داخل ماشینا هم همینجورین. واقعیتش اینه هرجا بشه بلواری پیدا کرد که بتونیم توش دور بزنیم، میشه دور دور؛ فرقی هم نمی‌کنه، این بلوار می‌تونه هر کجای ایران باشه؛ چه توی سعادت‌آباد و اندرزگو، چه توی خزرشهر و یا حتی شیراز؛ هرجا که از شر ایست و بازرسی در امون باشه.» اینها را «داریوش» از قدیمی‌ها و به قول خودش متخصصان دور دور می‌گوید؛ کسی که از اطرافیان «پریوش» هم به حساب می‌آید؛ کدام «پریوش»؟ «پریوش اکبرزاده»، راننده پورشه زردرنگی که ساعت ٤ صبحِ یکی از روزهای هفته پیش در خیابان شریعتی به یک مانع (درخت) برخورد کرد و همراه سرنشین دیگر خودرو از دنیا رفت؛ تصادفی که برخلاف دیگر تصادف‌های ساعتی‌ای که در پایتخت اتفاق می‌افتد، از یاد نرفت و با تحلیل‌های متفاوتی برای تبیین پدیده «دور دور» مواجه شد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 26 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |


روزنامه آمريکايي سياتل تايمز با اشاره به بيانات اخير رهبر معظم انقلاب درباره مذاکرات هسته‌اي نوشت: از اين سخنان مي‌توان فهميد رهبر ايران هنوز آمريکا را دشمن اصلي خود مي‌داند، دوم اينکه غرب بيش از (آيت‌الله) خامنه‌اي خواستار رسيدن به توافق است؛ زيرا وي گفت: «من هرگز در مورد مذاکره با آمريکا خوشبين نبوده‌ام».
اين روزنامه مي‌نويسد: مواضع رهبر ايران به هيچ وجه تغيير نکرده است. اين موضوع نشان مي‌دهد چرا مذاکره‌کنندگان غربي مجبور بودند بسياري از مطالبات اوليه خود را کنار بگذارند. آمريکا از ابتدا بر پايان برنامه هسته‌اي ايران و تعليق غني‌سازي اصرار داشت، اما براي اينکه ايران از مذاکرات خارج نشود واشنگتن در اين مورد تسليم شد.
سومين درس از سخنان رهبر ايران اين بود که (آيت‌الله) خامنه‌اي خواستار اعتماد تمام و کمال غرب بود در حالي که در عوض بيشترين ميزان نارضايتي را نشان مي‌دهد.
روزنامه آمريکايي مي‌افزايد: او در سخنانش احساس برتر بودن مذهبي را نسبت به غرب دارد و بارها گفته که غرب بايد به کلي همه تحريم‌ها را در روز امضاي توافق لغو کند و هيچ ناظري نمي‌تواند تأسيسات نظامي ايران را بازديد کند.
سياتل تايمز خاطرنشان کرد: چهارمين نکته در سخنان رهبر ايران اين بود که آمريکا و ايران واقعيت‌هاي متفاوتي را مي‌بينند و آمريکايي‌ها دروغ مي‌گويند.
اين روزنامه در پايان نوشت: اوباما تصور مي‌کند ايران تغيير کرده اما آمريکا معمولاً هرگز به درستي جريانات را در خاورميانه پيش‌بيني نکرده است. دولت‌هاي قبلي آمريکا چه دموکرات و چه جمهوري‌خواه همواره منتظر نقطه عطف در خاورميانه بوده‌اند اما خورشيد آمريکا هرگز طلوع نمي‌کند.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 26 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |


ناصرالدين شاه قاجار در عين آنکه در زمره اولين چهره هايي است که در تاريخ عکاسي ايران تصويرش بر صفحه "داگرئوتيپ" ثبت شده است، خود از پيشگامان تاريخ عکاسي در ايران به شمار مي‌رود.

به گزارش مجله تاريخ فراديد، ناصرالدين شاه قاجار در کنار علاقه به شعر و نقاشي از اولين برخورد با دوربين عکاسي و قرار گرفتن در مقابل دوربين عکاسان فرنگي مجذوب اين پديده شد و با داير کردن نخستين عکاسخانه ايران و آوردن معلمان فرنگي عکاسي به دارالفنون، خود نيز يادگيري مهارت ها و فنون آن را آغاز کرد.

شايد علاقه ناصرالدين شاه به عکاسي به زماني برگردد که ژول ريشار نخستين معلم زبان فرانسه مدرسه دارالفنون با دوربين اهدايي ملکه ويکتوريا از او عکاسي و شاه جوان را از ديدن تصوير خود سخت ذوق زده کرد.

اين ذوق و علاقه باعث شد ناصرالدين شاه وقتي 19 سال داشت دستور دهد با دوربين عکاسي از تخت جمشيد گزارش تصويري بگيرند و براي او بياوردند. او همچنين دستور داد آقا رضاخان اقبال‌السلطنه، از درباريان نزديک شاه، عکاسي را از فرانسيس کارلهيان عکاس فرانسوي بياموزد تا بتواند در سفرهاي مختلف همراه ناصرالدين شاه باشد و از او عکاسي کند.

در اين ميان خود ناصرالدين شاه با علاقه و پشتکار خاصي کار يادگيري عکاسي را دنبال مي‌کرد و از هر فرصتي براي عکاسي يا سوژه عکس شده استفاده مي کرد. سوژه‌هاي ناصرالدين شاه براي عکاسي زنان حرمسرا، وقايع روزمره در کاخ سلطنتي، پرتره نزديکان و درباريان، اردوکشي‌ها، ييلاق‌ها، سفرها، مراسم سلام، اسب دواني‌ها، شهرها، طبقات مختلف مردم، رجال و البته خودش بود.

ناصرالدين شاه يکي از عکاساني بود که به گرفتن عکس سلفي بسيار علاقه داشت و ذوق آن را داشت که سوژه و عکاس خودش باشد؛ عکس زير يکي از همين موارد است. شاه قاجار در اين عکس که مربوط به سال 1282ه.ق است و نسخه اي از آن در آلبوم خانه کاخ گلستان نگهداري مي‌شود به خط خود نوشته: اين عکس خودم را خودم در اندرون انداخته‌ام.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 26 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |

 «آقا راه خدعه را بست» عنوان يادداشت روز روزنامه کيهان به قلم محمد ايماني است که مي‌توانيد آن را در ادامه بخوانيد:

1- تلاطم امواج، هر چند زورق‌ها را واژگون کند اما قادر به هماوردي با دريا و اقيانوس نيست. بلکه هر چه امواج متلاطم‌تر باشد، عظمت دريا بيشتر به چشم مي‌آيد. همان روح خدايي(ره) که درباره خبر فتح خرمشهر فرمود «خرمشهر را خدا آزاد کرد»، خبرهاي ناگوار را هم با آرامش پذيرا مي‌شد چنان که در ماه‌هاي آغازين جنگ وقتي خبر سقوط يکي از شهرها را به ايشان مي‌دهند، فقط مي‌گويد «جنگ همين است ديگر»! و بعد «الله‌اکبر»! تکبيرهًْ الاحرام مي‌گويد و به نماز مي‌ايستد. از متن همان طمأنينه و آرامش مبتني بر توکل حضرت حق است که امروز پايگاه‌هاي مهم استکبار يکي پس از ديگري در چهار گوشه غرب آسيا سقوط مي‌کند.
2- روز پنج‌شنبه گذشته آن هنگام که رهبرمعظم انقلاب به ارزيابي مذاکرات هسته‌اي پرداختند، آنچه بيش از همه به چشم آمد، وقار و آرامش و متانت ايشان با وجود بيان دغدغه‌هاي مهم درباره اين مذاکرات بود چنان که پايگاه اينترنتي گروهک ملي-مذهبي در تحليل خود خاطر نشان کرد «پاسخ آيت‌الله خامنه‌اي به مصاحبه اوباما با نيويورک تايمز- که تفاهم لوزان را پيروزي بزرگ ديپلماتيک خوانده بود- نوعي خونسردي بود... رهبر جمهوري اسلامي به خاطر نقش ايران در پرونده‌هاي مهم منطقه‌اي، داراي برگ‌هاي برنده و ميدان مانور است. تأکيد او بر اجماع داخلي در کشور در شرايطي بود که اوباما از اختلاف در آمريکا و نوعي موازي‌سازي سخن گفت». اين برداشت البته، غريب نيست.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 26 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |


مدتی است که همه از آثار رفع تحريم‌ها در اقتصاد ايران مي‌گويند و منتظرند تا توافقات نهايي شده و قفل محدوديت‌ها بشکند، اما همه چيز به اينجا ختم نمي‌شود.تحريم‌هاتنها ۳۰درصد گره اقتصاد را مي‌گشايند.

يک هفته‌اي است که با صدور بيانيه لوزان، همه از آثار رفع تحريم‌ها در اقتصاد ايران مي‌گويند و منتظرند تا توافقات نهايي شده و قفل محدوديت‌ها بشکند، اما همه چيز به اينجا ختم نمي‌شود، چراکه تحريم‌ها، تنها حدود ۳۰ درصد گره اقتصاد ايران را باز مي‌کند. اقتصاد ايران اکنون سه قفله است و ممکن است يک قفل آن با تحريم‌ها باز شود، اما دو قفل ديگر در دست دولت است که بايد با مجموعه تدابيري که در نظر مي‌گيرد، زمينه را براي شکوفايي اقتصادي ايران و حضور سرمايه‌گذاران خارجي فراهم کند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |

 

آيا توافق هسته‌اي مي‌تواند به تبديل‌شدن ايران به متحد قدرتمند آمريکا در منطقه خليج‌فارس بينجامد؟ اين امر امکان‌پذير است به‌خصوص آنکه پس از تفاهم اخير لوزان «زلزله‌اي سياسي» ايجاد شده است. باوجود آنکه در اين ميان «اگر»‌هاي بسياري وجود دارد، از جمله اگر رژيم اسراييل به تاسيسات هسته‌اي ايران در اقدامي خودسرانه حمله نکند، اگر مخالفان تحريم در داخل ايران سعي نکنند اقدامي غيرمنتظره انجام دهند و اگر ايران با پارامترهاي کليدي سازگار باشد، مي‌توانيم بگوييم پس از گذشت ٣٦سال از عمر جمهوري‌‌اسلامي‌ايران اين کشور مي‌تواند به ابرقدرت منطقه‌اي تبديل شود.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |


عربستان، قطر و امارات به عنوان کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج‌فارس به همراه مصر، اردن، مراکش، پاکستان و سودان حملات هوايي را عليه نيروهاي حوثي در يمن انجام مي‌دهند که تامل هر آمريکايي را مي‌طلبد. حوثي‌ها شيعياني هستند که تا حدودي مورد حمايت ايران هستند اما با وجود اين، حمله‌ اخير نه‌تنها باعث بهبود وضعيت يمن نخواهد شد بلکه براي ثبات عربستان‌سعودي در ميان‌مدت تا بلندمدت خطرناک خواهد بود. علاوه بر اين نبايد به طور مبالغه‌آميز، نقش جمهوري اسلامي ايران در يمن را زياد دانست. شوراي همکاري خليج‌فارس و شرکا حتي با کمک آمريکا فاقد اين توانمندي هستند که مانند عمليات موفق هوايي آمريکا در زمينگير کردن داعش در عراق و سوريه در عمليات زميني، حوثي‌ها را شکست دهند. آنها با کمک کافي آمريکا قطعاً مي‌توانند آسيب‌هايي را به حوثي‌ها وارد کنند اما نمي‌توانند موازنه قدرت در داخل يمن را تغيير دهند. اگر حملات هوايي شکست بخورد- که احتمال شکست آن از پيروزي آن بيشتر است- اين خطر جدي وجود دارد که همه‌ دولت‌ها تصميم به حمله‌ زميني بگيرند و مداخله‌اي که ترکيب اصلي آن را نيروهاي نظامي سعودي تشکيل مي‌دهند، شکل گيرد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |


شکنجه‏ که در ساده‌ترين تعريف خود، به آزار جسمي يا روحي براي مجبور کردن کسي به کاري اطلاق مي‌شود، يکي از روش‌هاي پليد افراد يا حکومت‌ها براي رسيدن به اهدافشان است. شکنجه‌ي زندانيان به‌خصوص زندانيان سياسي يا به عبارتي افرادي که به دليل فعاليت‌هاي سياسي زنداني شده‌اند، از روش‌هاي معمول دولت‌هاي ديکتاتور جهت گرفتن اعترافات غيرواقعي يا ممانعت آنان از فعاليت‌هاي سياسي است.
مصداق بارز اين نوع شکنجه در دوران معاصر را مي‌توان در رژيم پهلوي سراغ گرفت. در اين رابطه، محمدرضاشاه پهلوي با تشکيل دو نهاد مخوف ساواک و کميته‌ي مشترک ضدخرابکاري، سخت‌ترين شکنجه‌ها را در حق مخالفان خود اعمال نمود. اين دو سازمان که با حمايت و آموزش نيروهاي آمريکا و اسرائيل شکل گرفته بودند، مهم‌ترين سازمان اطلاعاتي و امنيتي رژيم محسوب شده و با عملکرد خود، نقش مهمي در بروز نارضايتي‌هاي مردمي و نيز تشديد خفقان سياسي کشور داشتند.
ساواک که در سرکوب عناصر مخالف نظام سلطنتي فعاليت گسترده‌اي داشت، به‌عنوان عامل شکنجه و قتل بسياري از مخالفان حکومت پهلوي شناخته مي‌شد. کميته‌ي ضدخرابکاري نيز که با مشارکت برخي از عوامل ساواک در سال 1350 تشکيل گرديد، نقش مهمي در سرکوب و اعمال بدترين شکنجه‌ها داشت که در اين نوشته به تشريح برخي از انواع اين شکنجه‌ها پرداخته مي‌شود.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |

 

رييس‌جمهور آمريکادر آخرين پيام تبريک خود به مناسبت عيد نوروز گفت که سال جديد بهترين فرصت در طول دهه‌هاي گذشته براي پيگيري آغاز روابط مختلف ايران و آمريکا در آينده است.
از سالي که اوباما به کاخ سفيد آمده است هر سال پيام تبريک نوروزي را براي مردم ايران منتشر کرده است ، پارسينه در اين گزارش به بررسي پيامهاي تبريک اوباما پرداخته است :



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |



اين نام‌گذاري مي‌رود تا تصورها از ارتباط عموماً حقوقي و خشک کارفرما و کارگزار را به فضاي آکنده از ديگرخواهيِ «همدلي و هم‌زباني» ببرد و برگي ديگر بر دفتر مضامين بلند برخاسته از فرهنگ انقلاب اسلامي بيفزايد.
همدلي و هم‌زباني ميان کارگزار و کارفرما. معنايي بديع و مهم در فرهنگ سياسي است که رهبر فرزانه‌ي انقلاب سال 1394 شمسي را با عطف توجه به آن، سالِ «همدلي و هم‌زباني دولت و ملت» ناميدند. و اين نام‌گذاري مي‌رود تا تصورها از ارتباط عموماً حقوقي و خشک کارفرما و کارگزار را به فضاي آکنده از ديگرخواهيِ «همدلي و هم‌زباني» ببرد و برگي ديگر بر دفتر مضامين بلند برخاسته از فرهنگ انقلاب اسلامي بيفزايد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 12 بهمن 1393برچسب:, توسط valeh |


مطرح شدن و پرداختن صريح و بي تعارف به شبهات انقلاب شکوهمند اسلامي ايران، نه تنها امري پيراسته از عيب است، بلکه تکليفي ضروري و لازم براي آگاهان و دوست داران انقلاب است. و البته بي پاسخ گذاشتن اين شبهات و ميدان را براي مخالفين و نا آگاهان خالي نمودن عيب و کم فهمي است. در پاسخ به شبهات هم بايد بي تعارف بود و صريح، چرا که پاسخ دادن هاي آبکي و تعارفي نه تنها شبهه را حل نمي کند، بلکه ممکن است بر حجم شبهه هم بيفزايد!



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 4 بهمن 1393برچسب:, توسط valeh |
http://farsi.khamenei.ir/ndata/home/1393/139311021843d276a.jpg

بسم‌ الله الرّحمن الرّحیم
به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی
حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی دیگر از کشورهای غربی مرا متقاعد کرد که درباره‌ی آنها مستقیماً با شما سخن بگویم. من شما جوانان را مخاطب خود قرار میدهم؛ نه به این علّت که پدران و مادران شما را ندیده می‌انگارم، بلکه به این سبب که آینده‌ی ملّت و سرزمینتان را در دستان شما میبینم و نیز حسّ حقیقت‌جویی را در قلبهای شما زنده‌تر و هوشیارتر می‌یابم. همچنین در این نوشته به سیاستمداران و دولتمردان شما خطاب نمیکنم، چون معتقدم که آنان آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کرده‌اند.

سخن من با شما درباره‌ی اسلام است و به‌طور خاص، درباره‌ی تصویر و چهره‌ای که از اسلام به شما ارائه میگردد. از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاشهای زیادی صورت گرفته است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود. تحریک احساس رعب و نفرت و بهره‌گیری از آن، متأسّفانه سابقه‌ای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد. من در اینجا نمیخواهم به «هراس‌های» گوناگونی که تاکنون به ملّتهای غربی القاء شده است، بپردازم. شما خود با مروری کوتاه بر مطالعات انتقادی اخیر پیرامون تاریخ، می‌بینید که در تاریخنگاری‌های جدید، رفتارهای غیر صادقانه و مزوّرانه‌ی دولتهای غربی با دیگر ملّتها و فرهنگهای جهان نکوهش شده است. تاریخ اروپا و امریکا از برده‌داری شرمسار است، از دوره‌ی استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگین‌پوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزی‌هایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگهای اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی میکنند.

این به‌خودی‌خود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگوکردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما میخواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشته‌های دور باشد نه مسائل روز؟ چرا در موضوع مهمّی همچون شیوه‌ی برخورد با فرهنگ و اندیشه‌ی اسلامی، از شکل‌گیری آگاهی عمومی جلوگیری میشود؟

شما بخوبی میدانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینه‌ی مشترک تمام آن سودجویی‌های ستمگرانه بوده است. اکنون من میخواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراس‌افکنی و نفرت‌پراکنی، این‌بار با شدّتی بی‌سابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزشهایی در اسلام، مزاحم برنامه‌ی قدرتهای بزرگ است و چه منافعی در سایه‌ی تصویرسازی غلط از اسلام، تأمین میگردد؟ پس خواسته‌ی اوّل من این است که درباره‌ی انگیزه‌های این سیاه‌نمایی گسترده علیه اسلام پرسش و کاوش کنید.

خواسته‌ی دوم من این است که در واکنش به سیل پیشداوری‌ها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بی‌واسطه از این دین به دست آورید. منطق سلیم اقتضاء میکند که لااقل بدانید آنچه شما را از آن میگریزانند و میترسانند، چیست و چه ماهیّتی دارد. من اصرار نمیکنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه میگویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود. اجازه ندهید ریاکارانه، تروریست‌های تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند. اسلام را از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اوّل آن بشناسید. با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلّم) آشنا شوید. من در اینجا مایلم بپرسم آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کرده‌اید؟ آیا تعالیم پیامبر اسلام (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) و آموزه‌های انسانی و اخلاقی او را مطالعه کرده‌اید؟ آیا تاکنون به جز رسانه‌ها، پیام اسلام را از منبع دیگری دریافت کرده‌اید؟ آیا هرگز از خود پرسیده‌اید که همین اسلام، چگونه و بر مبنای چه ارزشهایی طیّ قرون متمادی، بزرگترین تمدّن علمی و فکری جهان را پرورش داد و برترین دانشمندان و متفکّران را تربیت کرد؟

من از شما میخواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند. اگر چه هیچکس به‌صورت فردی نمیتواند شکافهای ایجاد شده را پر کند، امّا هر یک از شما میتواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکافها بسازد. این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است امّا میتواند پرسش‌های جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند. تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسش‌ها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقت‌های نو پیش روی شما قرار میدهد. بنابراین، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیشداوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیّت‌پذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسوده‌تر به نگارش درآورند.

سیّدعلی خامنه‌ای
۱۳۹۳/۱۱/۱
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |

جدا از “مصلحت سياسي” که بهانه تلاش بخشي از حاکميت براي فيلترينگ شبکه‌هاي اجتماعي خارجي مانند فيس‌بوک و توييتر است، عده‌اي هستند که معتقدند استفاده از شبکه‌هاي اجتماعي خارجي نقض امنيت اطلاعات کاربران است و بهتر است کاربران از شبکه‌هاي اجتماعي ايراني استفاده کنند که اطلاعات‌شان در ايران نگهداري شود.

 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |


واژه ي بچه پولدار شايد واژه اي اصيل نباشد و عمري بيش از يک قرن نداشته باشد اما اگر معنايي برابر با غني براي آن در نظر بگيريم سابقه اي کهن در فرهنگ دارد.


از شعرهاي حافظ و مولانا و نوستالژي نحوه ي زندگي طلا فروشان در قرون گذشته تا تصوير معروفي که ، عاقبت نقد فروشي را نشان ميداد، همه و همه تصويري ذهني است از پولدار بودن!



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |


 علف، قارچ، اشک، تسبيح و حالا گل. اگر سري در دنياي روانگردان ها نداشته باشيد و گوشتان با اسامي مواد مخدر آشنا نباشد، رديف شدن اين نام ها کنار هم شايد برايتان بي معني باشد. براي معتادان اما اين نام ها با نشئگي و سرخوشي يا خماري و بدن درد و بيقراري تداعي مي شود.

هر روز 9نفر از ايراني ها به خاطر مصرف مواد مخدر مي ميرند. جماعتي که به گواه آمارهاي جمعيت مبارزه با دخانيات کشور، از 10سالگي دست به سيگار مي شوند و از 17سالگي مواد مخدر را تجربه مي کنند. در اين ميان، گروهي هم هستند که از 12 سالگي به بعد پاي مخدرهاي صنعتي به زندگي شان باز مي شود و روزگارشان را با شيشه، حشيش، کروکوديل و ماريجوانا سياه مي کنند؛ مخدرهايي که يک جمله مشترک که درباره بيشتر آنها تکرار مي شود: «اين اعتياد آور نيست.» اين جمله، امروز بيشتر از همه درباره «گل» به گوش مي رسد.

ماده مخدر گل، همان اندازه که اسم خوشايندي که دارد، يکي از خطرناک ترين مواد مخدري است که اين روزها در دست جوان ها مي چرخد و به اسم يک روانگردان طبيعي خريد و فروش مي شود. مخدري که ضربان قلب را بالا مي برد، احساس بي قراري مي دهد، باعث توهم مي شود و با يک بار مصرف، طوري عملکرد مغز را مختل مي کند که زندگي بدون آن غيرممکن مي شود.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:whatsapp, توسط valeh |

 

سرويس واتزاپ بر روي اندرويد، iOS، ويندوز فون و بلکبري حدود ۶۰۰ ميليون کاربر فعال دارد. اما پس از خريداري شدن اين اپليکيشن توسط فيسبوک آيا بايد در مورد حريم شخصي نگران بود؟

چندي قبل در سال جاري در نظر سنجي وب سايت MakeUseOf حدود ۶۰ درصد شرکت کنندگان اعلام کردند که از سرويس واتزاپ استفاده مي کنند و اين نشان از محبوبيت اپليکيشن ياد شده دارد. اما پس از اينکه مالکيت اپليکيشن مورد بحث به فيسبوک رسيد، ممکن است برخي از مردم سوالاتي در مورد حريم شخصي خود داشته باشند.

در اين مطلب مي خواهيم به آنچه که شما بايد در مورد تنظيمات حريم شخصي در استفاده از واتزاپ بدانيد بپردازيم. پس در ادامه مطلب با ما همراه باشيد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |

در اين مطلب به شما مي‌گوييم در هر سن، چه انتظاري را بايد از سبک بازي کردن فرزندتان داشته باشيد و چه اسباب‌بازي‌هايي را بايد به او هديه کنيد.

اسباب‌بازي را از دست همبازي‌هايش مي‌گيرد و هر بار که به خانه مي‌آييد، يکي از وسايل بازي فرزند صاحبخانه را در کيفش مي‌بينيد؟ کودکي که تا قبل از سه سالگي اين رفتارها را ابراز مي‌کند به مشکلات شخصيتي و رفتاري جدي مبتلاست يا اينکه تنها مرحله‌اي از رشدش را سپري مي‌کند؟
اگر مي‌خواهيد پاسخ اين سؤال‌ها را بگيريد و بدانيد در جريان بازي‌هاي کودکانه، کدام رفتارها سالم‌تر هستند، ادامه اين مطلب را بخوانيد. در دانشنامه بازي کردن به شما مي‌گوييم در هر سن، چه انتظاري را بايد از سبک بازي کردن فرزندتان داشته باشيد و چه اسباب‌بازي‌هايي را بايد به او هديه کنيد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه 30 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |

 

حتماً اين نام براي شما هم آشناست؛ يکي از محبوب‌ترين بازي‌هاي آنلاين و استراتژي که اکنون‌ روي بسياري از گوشي‌هاي هوشمند نصب شده است. شايد شما صاحب يک امپراتوري قدرتمند و اتحاد قوي هستيد و يا آنکه تازه به جمع بازيکنان اين بازي آنلاين محبوب پيوسته‌ايد. به هر حال، اين نکاتي است که حتي اگر مي‌دانيد، باز هم يادآوري آن‌ها اتلاف وقت نيست.

حتماً اين نام براي شما هم آشناست؛ يکي از محبوب‌ترين بازي‌هاي آنلاين و استراتژي که اکنون‌ روي بسياري از گوشي‌هاي هوشمند نصب شده است. شايد شما صاحب يک امپراتوري قدرتمند و اتحاد قوي هستيد و يا آنکه تازه به جمع بازيکنان اين بازي آنلاين محبوب پيوسته‌ايد. به هر حال، اين نکاتي است که حتي اگر مي‌دانيد، باز هم يادآوري آن‌ها اتلاف وقت نيست.

حتماً اين نام براي شما هم آشناست؛ يکي از محبوب‌ترين بازي‌هاي آنلاين و استراتژي که اکنون‌ روي بسياري از گوشي‌هاي هوشمند نصب شده است. شايد شما صاحب يک امپراتوري قدرتمند و اتحاد قوي هستيد و يا آنکه تازه به جمع بازيکنان اين بازي آنلاين محبوب پيوسته‌ايد. به هر حال، اين نکاتي است که حتي اگر مي‌دانيد، باز هم يادآوري آن‌ها اتلاف وقت نيست.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 27 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |


نحوه برخورد برخي رسانه ها و برخي کاربران شبکه هاي اجتماعي در اين مدت دو روزه است که با انتشار فيلم آخرين لحظات زندگي اين خواننده مرحوم، موجب آزار و اذيت خانواده داغدارش و دوستداران واقعي او شدند و با تحليل هاي آبکي خود سعي در مخالف جلوه دادن مرتضي پاشايي با نظام جمهوري اسلامي داشتند!
موج سواري فرصت طلبانه بر تشييع جنازه يک هنرمند
مرتضي پاشايي خواننده پاپ کشورمان بعد از يکسال دست و پنجه نرم کردن با بيماري سرطان، سرانجام صبح جمعه به ديار باقي شتافت.

نکته اي که حائز اهميت است؛ نحوه برخورد برخي رسانه ها و برخي کاربران شبکه هاي اجتماعي در اين مدت دو روزه است که با انتشار فيلم آخرين لحظات زندگي اين خواننده مرحوم، موجب آزار و اذيت خانواده داغدارش و دوستداران واقعي او شدند و با تحليل هاي آبکي خود سعي در مخالف جلوه دادن مرتضي پاشايي با نظام جمهوري اسلامي داشتند!



ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 23 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.