نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |


سياست خارجي غلط ترکيه در اين سال‌ها باعث انزواي سياسي اين کشور شده است، به نظر مي‌رسد سخنان ضد ايراني اردوغان واکنشي عصبي به افزايش عمق استراتژيک و معنوي ايران در منطقه و حربه‌اي براي پوشاندن شکست‌هاي اين کشور باشد.
نگاهي به سياست خارجي ترکيه در اين سال‌ها نشان دهنده آن است که هرگاه مقامات ترک مقابل مسائل منطقه‌اي خود را در ورطه شکست مي‌بينند، تيغ تند اعتراضات خود را عليه کشورمان نشانه مي‌روند تا شايد با اين حربه کمي از تلخي شکست‌هاي اين کشور کم کنند. ترکيه که سياست خارجي خود را بر پايه پراگماتيسم يا همان عمل‌گرايي سياسي سامان داده که البته بيشتر به سمت منفعت گرايي سياسي سوق پيدا کرده، در همين جهت نيز دچار آفاتي شده است. يکي از آفات مهمي که چنين رويکردي در بر داشته است بي‌اعتباري دولت ترکيه در ميان ملت‌هاي مسلمان است. سياستي که ترکيه در سوريه و سپس در عراق در پيش گرفت، هزينه‌هاي زيادي به اين کشور در بعد بين‌المللي و داخلي تحميل کرد و به سياستمداران ترک ياد داد که نمي‌توان با سياست منفعت‌گرايي تنها به فکر سود بود و از هزينه‌هاي سياسي فرار کرد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |

 

آيا توافق هسته‌اي مي‌تواند به تبديل‌شدن ايران به متحد قدرتمند آمريکا در منطقه خليج‌فارس بينجامد؟ اين امر امکان‌پذير است به‌خصوص آنکه پس از تفاهم اخير لوزان «زلزله‌اي سياسي» ايجاد شده است. باوجود آنکه در اين ميان «اگر»‌هاي بسياري وجود دارد، از جمله اگر رژيم اسراييل به تاسيسات هسته‌اي ايران در اقدامي خودسرانه حمله نکند، اگر مخالفان تحريم در داخل ايران سعي نکنند اقدامي غيرمنتظره انجام دهند و اگر ايران با پارامترهاي کليدي سازگار باشد، مي‌توانيم بگوييم پس از گذشت ٣٦سال از عمر جمهوري‌‌اسلامي‌ايران اين کشور مي‌تواند به ابرقدرت منطقه‌اي تبديل شود.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |


عربستان، قطر و امارات به عنوان کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج‌فارس به همراه مصر، اردن، مراکش، پاکستان و سودان حملات هوايي را عليه نيروهاي حوثي در يمن انجام مي‌دهند که تامل هر آمريکايي را مي‌طلبد. حوثي‌ها شيعياني هستند که تا حدودي مورد حمايت ايران هستند اما با وجود اين، حمله‌ اخير نه‌تنها باعث بهبود وضعيت يمن نخواهد شد بلکه براي ثبات عربستان‌سعودي در ميان‌مدت تا بلندمدت خطرناک خواهد بود. علاوه بر اين نبايد به طور مبالغه‌آميز، نقش جمهوري اسلامي ايران در يمن را زياد دانست. شوراي همکاري خليج‌فارس و شرکا حتي با کمک آمريکا فاقد اين توانمندي هستند که مانند عمليات موفق هوايي آمريکا در زمينگير کردن داعش در عراق و سوريه در عمليات زميني، حوثي‌ها را شکست دهند. آنها با کمک کافي آمريکا قطعاً مي‌توانند آسيب‌هايي را به حوثي‌ها وارد کنند اما نمي‌توانند موازنه قدرت در داخل يمن را تغيير دهند. اگر حملات هوايي شکست بخورد- که احتمال شکست آن از پيروزي آن بيشتر است- اين خطر جدي وجود دارد که همه‌ دولت‌ها تصميم به حمله‌ زميني بگيرند و مداخله‌اي که ترکيب اصلي آن را نيروهاي نظامي سعودي تشکيل مي‌دهند، شکل گيرد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |


شکنجه‏ که در ساده‌ترين تعريف خود، به آزار جسمي يا روحي براي مجبور کردن کسي به کاري اطلاق مي‌شود، يکي از روش‌هاي پليد افراد يا حکومت‌ها براي رسيدن به اهدافشان است. شکنجه‌ي زندانيان به‌خصوص زندانيان سياسي يا به عبارتي افرادي که به دليل فعاليت‌هاي سياسي زنداني شده‌اند، از روش‌هاي معمول دولت‌هاي ديکتاتور جهت گرفتن اعترافات غيرواقعي يا ممانعت آنان از فعاليت‌هاي سياسي است.
مصداق بارز اين نوع شکنجه در دوران معاصر را مي‌توان در رژيم پهلوي سراغ گرفت. در اين رابطه، محمدرضاشاه پهلوي با تشکيل دو نهاد مخوف ساواک و کميته‌ي مشترک ضدخرابکاري، سخت‌ترين شکنجه‌ها را در حق مخالفان خود اعمال نمود. اين دو سازمان که با حمايت و آموزش نيروهاي آمريکا و اسرائيل شکل گرفته بودند، مهم‌ترين سازمان اطلاعاتي و امنيتي رژيم محسوب شده و با عملکرد خود، نقش مهمي در بروز نارضايتي‌هاي مردمي و نيز تشديد خفقان سياسي کشور داشتند.
ساواک که در سرکوب عناصر مخالف نظام سلطنتي فعاليت گسترده‌اي داشت، به‌عنوان عامل شکنجه و قتل بسياري از مخالفان حکومت پهلوي شناخته مي‌شد. کميته‌ي ضدخرابکاري نيز که با مشارکت برخي از عوامل ساواک در سال 1350 تشکيل گرديد، نقش مهمي در سرکوب و اعمال بدترين شکنجه‌ها داشت که در اين نوشته به تشريح برخي از انواع اين شکنجه‌ها پرداخته مي‌شود.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |

 

رييس‌جمهور آمريکادر آخرين پيام تبريک خود به مناسبت عيد نوروز گفت که سال جديد بهترين فرصت در طول دهه‌هاي گذشته براي پيگيري آغاز روابط مختلف ايران و آمريکا در آينده است.
از سالي که اوباما به کاخ سفيد آمده است هر سال پيام تبريک نوروزي را براي مردم ايران منتشر کرده است ، پارسينه در اين گزارش به بررسي پيامهاي تبريک اوباما پرداخته است :



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |


وزير امنيت داخلي آمريکا تاکيد کرد که سرويس مخفي آمريکا به منظور ارتقاي توانايي عملياتي و جلب مجدد اعتماد عمومي، پست رئيس اجرايي را ايجاد کرده است.

به گزارش اسپاتنيک، جيه جانسون وزير امنيت داخلي آمريکا با انتشار بيانيه‌اي تصريح کرد که سرويس مخفي آمريکا با هدف بهبود برتري عملياتي و جلب مجدد اعتماد عمومي، اقدام به ايجاد پست رئيس اجرايي کرده است.

وي در ادامه افزود: کلانسي مدير سرويس مخفي و من، ايجاد پست جديد رئيس اجرايي را اعلام مي کنيم. اين پست، در آينده نزديک با فرد مناسبي پر خواهد شد و تمايل داريم تا تحقيق گسترده‌اي را براي پيدا کردن فرد مناسبي براي اين پست انجام دهيم.

پست رئيس اجرايي با معاون مدير سرويس مخفي آمريکا معادل و برابر خواهد بود و مهمترين وظيفه آن ارتقاي عملکرد و ايجاد هماهنگي بين فعاليت هاي مختلف سرويس مخفي آمريکا خواهد بود.

جانسون در اين بيانيه همچنين از انتخاب "کريگ ماگاو" به عنوان معاون سرويس مخفي آمريکا خبر داده است. وي پيش از اين دستيار مدير سرويس مخفي در امور اطلاعات راهبردي بوده است.

موارد متعدد نقض امنيتي کاخ سفيد طي ماه هاي گذشته سرانجام منجر به استعفاي جوليا پيرسون مدير سابق سرويس مخفي آمريکا شد.

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |



اين نام‌گذاري مي‌رود تا تصورها از ارتباط عموماً حقوقي و خشک کارفرما و کارگزار را به فضاي آکنده از ديگرخواهيِ «همدلي و هم‌زباني» ببرد و برگي ديگر بر دفتر مضامين بلند برخاسته از فرهنگ انقلاب اسلامي بيفزايد.
همدلي و هم‌زباني ميان کارگزار و کارفرما. معنايي بديع و مهم در فرهنگ سياسي است که رهبر فرزانه‌ي انقلاب سال 1394 شمسي را با عطف توجه به آن، سالِ «همدلي و هم‌زباني دولت و ملت» ناميدند. و اين نام‌گذاري مي‌رود تا تصورها از ارتباط عموماً حقوقي و خشک کارفرما و کارگزار را به فضاي آکنده از ديگرخواهيِ «همدلي و هم‌زباني» ببرد و برگي ديگر بر دفتر مضامين بلند برخاسته از فرهنگ انقلاب اسلامي بيفزايد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 14 اسفند 1393برچسب:, توسط valeh |
أيمن دین یکی از اعضای اصلیِ سازمان القاعده است. سال 1998، وی در تغییر موضعی اساسی جاسوس سازمان امنیت و اطلاعات انگلستان یعنی MI5 و MI6 شد.  
 
به گزارش فرادید به نقل از بی‌بی‌سی، او در مصاحبه‌ای با پیتر مارشال از سال‌ها تلاش خود در افغانستان و لندن سخن می‌گوید. گفتنی است أيمن دین یکی از باارزش‌ترین مهره‌های غرب در مبارزه با جنگ‌طلبان اسلامی محسوب می‌شود.
 
جاسوس انگلستانی القاعده

 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 12 بهمن 1393برچسب:, توسط valeh |


مطرح شدن و پرداختن صريح و بي تعارف به شبهات انقلاب شکوهمند اسلامي ايران، نه تنها امري پيراسته از عيب است، بلکه تکليفي ضروري و لازم براي آگاهان و دوست داران انقلاب است. و البته بي پاسخ گذاشتن اين شبهات و ميدان را براي مخالفين و نا آگاهان خالي نمودن عيب و کم فهمي است. در پاسخ به شبهات هم بايد بي تعارف بود و صريح، چرا که پاسخ دادن هاي آبکي و تعارفي نه تنها شبهه را حل نمي کند، بلکه ممکن است بر حجم شبهه هم بيفزايد!



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 4 بهمن 1393برچسب:, توسط valeh |
http://farsi.khamenei.ir/ndata/home/1393/139311021843d276a.jpg

بسم‌ الله الرّحمن الرّحیم
به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی
حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی دیگر از کشورهای غربی مرا متقاعد کرد که درباره‌ی آنها مستقیماً با شما سخن بگویم. من شما جوانان را مخاطب خود قرار میدهم؛ نه به این علّت که پدران و مادران شما را ندیده می‌انگارم، بلکه به این سبب که آینده‌ی ملّت و سرزمینتان را در دستان شما میبینم و نیز حسّ حقیقت‌جویی را در قلبهای شما زنده‌تر و هوشیارتر می‌یابم. همچنین در این نوشته به سیاستمداران و دولتمردان شما خطاب نمیکنم، چون معتقدم که آنان آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کرده‌اند.

سخن من با شما درباره‌ی اسلام است و به‌طور خاص، درباره‌ی تصویر و چهره‌ای که از اسلام به شما ارائه میگردد. از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاشهای زیادی صورت گرفته است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود. تحریک احساس رعب و نفرت و بهره‌گیری از آن، متأسّفانه سابقه‌ای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد. من در اینجا نمیخواهم به «هراس‌های» گوناگونی که تاکنون به ملّتهای غربی القاء شده است، بپردازم. شما خود با مروری کوتاه بر مطالعات انتقادی اخیر پیرامون تاریخ، می‌بینید که در تاریخنگاری‌های جدید، رفتارهای غیر صادقانه و مزوّرانه‌ی دولتهای غربی با دیگر ملّتها و فرهنگهای جهان نکوهش شده است. تاریخ اروپا و امریکا از برده‌داری شرمسار است، از دوره‌ی استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگین‌پوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزی‌هایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگهای اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی میکنند.

این به‌خودی‌خود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگوکردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما میخواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشته‌های دور باشد نه مسائل روز؟ چرا در موضوع مهمّی همچون شیوه‌ی برخورد با فرهنگ و اندیشه‌ی اسلامی، از شکل‌گیری آگاهی عمومی جلوگیری میشود؟

شما بخوبی میدانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینه‌ی مشترک تمام آن سودجویی‌های ستمگرانه بوده است. اکنون من میخواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراس‌افکنی و نفرت‌پراکنی، این‌بار با شدّتی بی‌سابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزشهایی در اسلام، مزاحم برنامه‌ی قدرتهای بزرگ است و چه منافعی در سایه‌ی تصویرسازی غلط از اسلام، تأمین میگردد؟ پس خواسته‌ی اوّل من این است که درباره‌ی انگیزه‌های این سیاه‌نمایی گسترده علیه اسلام پرسش و کاوش کنید.

خواسته‌ی دوم من این است که در واکنش به سیل پیشداوری‌ها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بی‌واسطه از این دین به دست آورید. منطق سلیم اقتضاء میکند که لااقل بدانید آنچه شما را از آن میگریزانند و میترسانند، چیست و چه ماهیّتی دارد. من اصرار نمیکنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه میگویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود. اجازه ندهید ریاکارانه، تروریست‌های تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند. اسلام را از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اوّل آن بشناسید. با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلّم) آشنا شوید. من در اینجا مایلم بپرسم آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کرده‌اید؟ آیا تعالیم پیامبر اسلام (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) و آموزه‌های انسانی و اخلاقی او را مطالعه کرده‌اید؟ آیا تاکنون به جز رسانه‌ها، پیام اسلام را از منبع دیگری دریافت کرده‌اید؟ آیا هرگز از خود پرسیده‌اید که همین اسلام، چگونه و بر مبنای چه ارزشهایی طیّ قرون متمادی، بزرگترین تمدّن علمی و فکری جهان را پرورش داد و برترین دانشمندان و متفکّران را تربیت کرد؟

من از شما میخواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند. اگر چه هیچکس به‌صورت فردی نمیتواند شکافهای ایجاد شده را پر کند، امّا هر یک از شما میتواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکافها بسازد. این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است امّا میتواند پرسش‌های جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند. تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسش‌ها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقت‌های نو پیش روی شما قرار میدهد. بنابراین، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیشداوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیّت‌پذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسوده‌تر به نگارش درآورند.

سیّدعلی خامنه‌ای
۱۳۹۳/۱۱/۱
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 29 دی 1393برچسب:, توسط valeh |

نه، من شارلی نیستم....

من عزه ام، من زخم همچنان خونین برمه ام، زمین سوخته زیر چکمه های نظامیان مصرم، من معصومیت دختر 14 ساله عراقی ام که سربازان متمدن شما پس از تجاوز، او و همه خانواده اش را آتش زده اند....

من صدای خفه شده مسلمانان آفریقای مرکزی ام که توسط وحشی های نصرانی تحت حمایت فرانسه تکه تکه شدند، من سوریه فراموش شده ام....

من شارلی نیستم.....

من آن انسان درجه دومی هستم که کشته شدنش هیچ شمعی را روشن نمی کند، هیچ کمپینی را به راه نمی اندازد، هیچ اشکی ولو ریاکارانه را بر گونه هیچ پادشاهی نمی لغزاند....

من شارلی نیستم....

من نیم میلیون کودک کشته شده عراقی بر اثر سوء تغذیه ام...

کودکانی که پیش از جنگ بی معنی و فاجعه بار عراق، بر اثر تحریم غذا و دارو جان دادند ...

من شارلی نیستم....

من کاریکاتور هیچ پیامبری را نکشیده ام.....

من به آزادی بیان متناقض و ریاکارانه شما اعتقادی ندارم...

من شارلی نیستم....

من از شارلی و از همه آنهایی که در آن نمایش مضحک اشک های مصلحتی ریختند بیزارم..

من همه آنهایی هستم که با دخالت های مستقیم و غیر مستقیم شما مثلا متمدن ها به خاک سیاه نشسته اند....

من شارلی نیستم.

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 28 دی 1393برچسب:, توسط valeh |
جنگ طلبان آمریکایی چگونه ایران را تقویت کردند؟
فرارو- حمله به عراق، آمریکا را در مقابل تهران تقویت نکرد. بلکه دقیقا تاثیری عکس داشت.
 آسوشیتدپرس روز دوشنبه گزارش داد که حال عراقی ها ایران را متحد مهمتری برای مقابله با افراط گرایان سنی می دانند و در نتیجه «نفوذ ایران در عراق که از زمان خروج نیروهای آمریکایی در پایان سال 2011 بالا رفته بود، به سطح بی سابقه ای رسیده است.» این مسئله به نقل از مقام عراقی مطرح می شود که گزارش داده ایران طی سال گذشته تسلیحاتی به ارزش 10 میلیارد دلار به عراق فروخته است. محمد الکاربولی، عضو ائتلاف نیروهای ملی عراق می گوید «در حال حاضر ایران بر آمریکا مسلط شده است.»
 


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 24 دی 1393برچسب:, توسط valeh |

یک نشریه اقتصادی آمریکایی-آلمانی انگشت اتهام را به سمت اسرائیلی‌ها گرفت و نوشت که تلاش‌های آشکار صهیونیست‌ها برای بهره‌‌برداری از این مساله از جمله حضور نتانیاهو در راهپیمایی پاریس ناخودآگاه حمله به «شارلی ابدو» را شبیه عملیات پرچم دروغین موساد در واقعه «سوزاناه» قاهره کرده است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 9 دی 1393برچسب:, توسط valeh |

 

يکي از وزراي سابق اسرائيلي که به قتل ده‌ها عرب و به خدمت گرفتن صدها مزدور و آواره کردن فلسطينيان نقب در سال 1948 دست داشته از نقش موساد در اين باره مي‌گويد.


به گزارش پايگاه خبري الراي اليوم، رافي ايتان وزير سابق اسرائيلي که يکي از خطرناک ترين اعضاي سازمان جاسوسي اسرائيل موساد ( سرويس اطلاعات خارجي ) از حمايت هاي اسرائيل از همان ابتداي امر از دولت پادشاهي مغرب خبر داده است.

وي در اين باره گفت: از همان آغاز تشکيل اسرائيل بر روي ويرانه هاي فلسطيني اسرائيل از دولت و نظام پادشاهي مغرب حمايت مي کرده است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 9 دی 1393برچسب:, توسط valeh |


روزنامه لبناني « الاخبار» تاکيد کرد که سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا (سيا) اعتراف کرده است، دستگاه هاي جاسوسي رژيم صهيونيستي در ماموريت هاي امنيتي تروريستي خود شکست هاي زيادي را متحمل شده اند.


به گزارش ايرنا، الاخبار درشماره روز جمعه خود نوشت که اين روزنامه با همکاري « ويکيليکس» گزارش سري « سيا» تحت عنوان « عمليات عليه اهداف بزرگ و قيمتي در چارچوب مبارزه با شورش و تبديل آنها به عناصر موثر در اين مبارزه » را منتشر مي کند.

اين روزنامه لبناني افزود که اين گزارش بخشي از يک رشته گزارش هاي منتشره سري سيا در باره نحوه تعامل با آنچه « جنبش هاي شورشي» خوانده شده است، مي باشد که ارتش آمريکا و همپيمانان واشنگتن در نقاط مختلف دنيا با آنها مواجه هستند.

الاخبار اضافه کرد: بررسي که ويکليکس صورت داده مربوط به طرح « خلاص شدن از اهداف بزرگ و قيمتي» يعني « اعضاي جنبش هاي سياسي و نظامي» است که ترور و ربودن آنها مي تواند تاثيري جدي در مسير جنبش هاي شورشي دشمن منافع آمريکا بگذارد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 9 دی 1393برچسب:, توسط valeh |

 

به دلايل گوناگوني که عمده‌ترين آن، فقدان برنامه‌هاي سرگرمي در شبکه‌هاي گسترده سيماي جمهوري‌اسلامي‌ايران است، برنامه‌هاي ماهواره‌اي و خصوصا چند شبکه تلويزيوني که سريال‌هاي ترکيه‌اي را با مضمون تاريخي نمايش مي‌دهد جاذبه‌اي بيش از اندازه پيدا کرده است. دولت ترکيه با يک برنامه عظمت‌طلبانه تلاش فراوان دارد که از پنج‌قرن حاکميت امپراتوري عثماني چهره درخشاني ارايه دهد و در اين راستا برنامه‌سازان فرهنگي ابايي ندارند که هرجا لازم باشد دست به تحريف تاريخي هم بزنند. سلطه حاکمان ترک از ١٤٥٣م بر قسمت‌هاي زيادي از اروپاي‌شرقي و سرزمين فعلي ترکيه که شمال آفريقا و سرزمين‌هاي فعلي سوريه، لبنان، عراق، اردن و عربستان‌سعودي تا انتهاي يمن را شامل مي‌شد عملا ارتباط زميني کشورمان با ملل متمدن نظير فرانسه، انگلستان، آلمان و ايتاليا را قطع کرد و باعث شد براي پنج‌قرن از قافله تمدن بازبمانيم. در دهه ١٩٢٠ پس از اتمام جنگ جهاني اول و تولد جمهوري جديد ترکيه به‌جاي امپراتوري عثماني به رهبري کمال آتاتورک، روابط صميمانه حسن‌همجواري بين ايران و ترکيه شکل گرفت و مرزهاي مشترک که به‌طور عمده با درايت ميرزاتقي‌خان اميرکبير در قرارداد ارزروم برقرار شده بود بار ديگر به رسميت شناخته شد و مي‌توان ادعا کرد که سرسلسله‌دودمان پهلوي، دولت نوين ترکيه را سرمشق مدرنيته، تجدد، نوسازي اقتصادي، اجتماعي و سياسي قرار داد... .



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 16 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |

فرارو- سجاد زند؛ نحوه مبارزه ایران با داعش در عراق در هفته های گذشته یکی از موارد بحث برانگیز رسانه ها بوده است. رسانه های غربی و رسانه‌های داخلی ایران با انتشار گسترده تصاویری از سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران نقشی فراتر از نقش "مستشاری" در جنگ علیه داعش در عراق برای او به نمایش گذاشته اند. این تصویر به وجود آمده از سردار سلیمانی امروز با واکنش هایی در ایران روبه رو شده است. امروز مشاور فرمانده سپاه پرداخت گسترده رسانه های غربی به قاسم سلیمانی را در راستای "عملیات روانی" دانست.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 11 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |

 

 اين موشک با توجه به برد ۱۹۰۰ کيلومتري خود، نه تنها قادر است تمام سرزمين‌هاي اشغالي فلسطين را پوشش دهد، بلکه تمام سواحل و عمق سرزمين‌هاي اشغالي در آب‌هاي درياي مديترانه را هم قادر است با قدرت هدف قرار دهد.

موشک «سجيل»همانند موشک قدر (مدل پيشرفته و ارتقا يافته شهاب3 با برد حدود 2هزار کيلومتر) در نيمه دوم دهه 80.شمسي معرفي شده و برخي آن را برترين موشک بالستيک ايراني مي‌دانند.

اين موشک (محصول پروژه عاشورا)، اولين موشک دوربُرد سوخت جامد ايران، به سرعت و تنها ظرف چند دقيقه آماده پرتاب شده و پس از شليک نيز پرتابگر آن به سرعت محل را ترک مي‌کند. اين ويژگي باعث کاهش احتمال نابودي موشک قبل از پرتاب مي‌شود.

همچنين به دليل شتاب بسيار بالاي سجيل، امکان ردگيري آن در فازهاي اوليه پرتاب بسيار کم و عملآً شانس دشمن براي انهدام اين موشک در طي پرواز را ناچيز مي‌کند.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 11 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |



وقتي تصاوير حاج‌قاسم سليماني در عراق منتشر شد همه متوجه نقش ويژه و اثرگذار ايران در تحولات عراق شدند. فرمانده سپاه قدس هم در جبهه‌هاي مرکزي در کنار رزمندگان ارتش و هم در کنار نيروهاي مردمي و هم در کنار مردمان کرد شمال عراق عليه تروريست‌هاي داعش در حال جنگ است اما در اين ميان، در عمده همين عکس‌هاي معدود در کنار حاج‌قاسم سليماني، يک فرمانده شيعه عراقي هم مشاهده مي‌شود که معمولا با لبي خندان در حال گپ و گفت با اطرافيان است و برخي ديگر از تصاوير هم از رابطه بسيار صميمانه او و حاج‌قاسم سليماني حکايت دارد. او کسي نيست جز حاج هادي العامري (ابوحسن) فرمانده سپاه بدر عراق. سپاه بدر اکنون محور مقابله ملت عراق با تروريست‌هاي داعش است و هادي العامري فرماندهي اين سپاه را برعهده دارد. او در دولت ائتلاف قانون به رهبري نوري مالکي، وزير راه و ترابري بود و بارها مقامات آمريکايي بويژه جان کري، وزير خارجه آمريکا تلاش کردند مانع از ادامه حضور وي در کابينه عراق شوند که البته اين تلاش آنها ناکام ماند. گفت‌وگوي «وطن‌امروز» با اين رزمنده شيعه عراقي و يار نزديک حاج‌قاسم سليماني را درباره تحولات عراق مي‌خوانيد.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه 30 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |

 

"مارک پري" تحليلگر ارشد مسائل اطلاعاتي و امنيتي، در تاريخ 13 ژانويه 2012 ميلادي، با انتشار مقاله‌اي در رسانه‌هاي آمريکا، به افشاگري در مورد رابطه افسران موساد با گروه تروريستي جندالشيطان پرداخت.


گرچه وي مدعي شده که افسران موساد با پوشش لباس افسران آمريکايي به اعضاي گروه سابق عبدالمالک از سال 2007 تا 2008 ميلادي نزديک شده اند ولي اعترافات عبدالمالک بعدها نشان داد که اين ارتباطات کاملا عيان شده بوده و آنها مي دانستند که با افسران موساد ديدار و همکاري مي کنند.

عبدالمالک آن زمان اين توجيهه شرعي را به اعضاي خود منتقل مي کند که براي ازبين بردن شيعه مي توان با يهودي ها و صهيونست ها هم حتي همکاري کرد!



ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 17 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.